Keune So Pure Natural Balance

Keune So Pure Verzorging en styling.

Er zijn vijf specifieke toepassingen en een serie stylingproducten;
- Cooling (met mint en rosemary)
  Voor balans en verfrissing van haar en hoofdhuid.
- Energizing (met ginger en lemon)
  Geeft het haar energie en werkt preventief tegen haaruitval.
- Moisturizing (met ylang-ylang en palmarosa)
  Voor balans en hydratatie van droog haar en hoofdhuid.
- Calming (met chamomile en lavender)
  Kalmeert en brengt lichaam en geest in balans.
- Color Care (met jasmine en sandalwood)
  Beschermt en verzorgt gekleurd haar.
- Styling (met palmarose en orange)
  Er is ook een complete serie styling en finishing producten die de perfecte fixatie bieden voor een langdurige natuurlijke look.
Alle So Pure producten zijn verkrijgbaar in onze salon Haarstudio Benemonte


De product filosofie van So Pure Balance berust op de werking en geurbeleving van 100% plantaardige ingrediënten. Er wordt gebruikgemaakt van meer dan dertig bijzondere plantenextracten en essentiële oliën. Keune Haircosmetics hecht grote waarden aan duurzaamheid. De organische essentiële olie in So Pure Natural Balance is dan ook afkomstig van biologische landbouw waarbij een gezond ecosysteem en de kwaliteit van de olie centraal staan.

Argan olie
Iedere olie en planten extract heeft zijn eigen samenstelling, aroma en heilzame werking. Alle So Pure Natural Balance producten zijn verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie. Deze olie wordt geoogst van de Arganbomen die groeien in het Atlasgebergte in Marokko. Argan olie staat bekend om het sterk hydraterende effect die huidveroudering van de hoofdhuid tegengaat. De olie bevat ook een hoge concentratie van de vitamines A en E die haar en hoofdhuid beschermen.

De So Pure Natural Balance producten bevatten uitsluitend plantenextracten en essentiële oliën als natuurlijke werkstoffen. Er zijn dus geen kunstmatige geur- en kleurstoffen of dierlijke materialen aan toegevoegd. De producten zijn parabenenvrij en de shampoos zijn bovendien sulfaatvrij. De shampoos en conditioners zijn veilig voor gekleurd haar.

De So Pure verzorgingslijn bestaat uit shampoos, conditioners, elixers en essentiële oliën in prachtige verpakkingen. Uitstraling door eenvoud en klassieke schoonheid zijn als uitgangspunt genomen bij het ontwerp. De groene verpakkingen zijn van recyclebaar materiaal en er is uitsluitend gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd papier.  

Reacties

  1. Eindelijk goeie haarprodukten met weinig tot geen toxische, chemische bestanddelen : Keune ,So Pure (!) Er zijn wel andere schone biologische haarprodukten,maar die doen niet voor je haar wat volume, glans en kracht betreft, wat een professioneel merk als deze Keune-lijn doet... Ik ben er heel blij en tevreden mee :-) Echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Pluizig en springerig haar

Styling voor fijn en dun haar